نماینده مردم شرق مازندران در مجلس شورای اسلامی، گفت: ۷۰ درصد روستاهای بالادست شرق استان محروم از آنتن دهی اینترنت، مخابرات و تلفن ثابت هستند و این از مشکلات اساسی است.

۷۰ درصد روستاهای شرق مازندران از خدمات مخابراتی محروم هستند

به گزارش خبرگزاری خانه ملت، علی محمد شاعری در جلسه بررسی مشکلات اینترنت و ارتباطات در فرمانداری بهشهر که با حصور فرمانداران و بخشداران شرق مازندران برگزار شد، افزود: در جامعه امروز مخابرات همچون آب برای مردم مهم است و باید برای فراهم کردن زیرساخت مناسب تلاش شود.

نماینده مردم نکا، بهشهر و گلوگاه در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه تمامی شاخصه های رشد در شرق مازندران ضعیف است، اظهار کرد: پوشش نامناسب آنتن دهی موبایل و اینترنت در شرق مازندران اکنون به یک مشکل برای مردم منطقه اساسی تبدیل شده است.

این مسئول گفت: رفع مشکل زیرساختی در اینترنت و رسیدن به شهری هوشمند از دغدغه های مهمی است که باید جامه عمل پوشانده شود.

شاعری گفت: الکترونیکی کردن نظام اداری و ارائه خدمات از این سیستم در سریعترین زمان ممکن از طریق دولت الکترونیک امکان پذیر است تا مراجعه های حضوری را به حداقل برسانیم.

این نماینده مردم در مجلس دهم، با اشاره به اینکه امروزه اینترنت و استفاده از فضای مجازی یکی از ضروری ترین و مهمترین مسائل در کشور است، یادآور شد: باید با فراهم کردن زیرساخت های لازم در این بخش، همچون بسیاری از کشورها اشتغال الکترونیکی را توسعه دهیم تا بار مراجعات اداری را کم کنیم.

نماینده مردم شرق مازندران در مجلس شورای اسلامی، گفت: پوشش کامل اینترنتی در روستاهای بالادست شرق مازندران و رفع مشکلات زیرساختی در شهرها از نیازهای مهم ما در این حوزه ما است.

فرماندار بهشهر هم با اشاره به ضعف آنتن دهی موبایل همراه اول و ایرانسل افزود: ضعف اینترنت از مشکلاتی است که در اکثر روستاهای بالادست وجود دارد و هزینه های فراوانی را به مردم تحمیل کرده است.

سید خالق سجادی گفت: در برخی از روستاها فرد باید حدود یک میلیون تومان برای استفاده از اینترنت وای فای هزینه کند که تحمل این هزینه برای افراد بسیار مشکل است.

به گزارش مهر، وی افزود: با کوچکترین بارندگی همه تلفن های بخش بالادست و هزارجریب یانه سر قطع می شود و این مشکلی است که باید با تدبیر مناسب حل شود./

پایان پیام

برچسب‌ها